Inred spinningrummet

Kanske det inte kommer som en total överraskning för er att jag älskar att träna. Jag mår bra när min kropp får bli trött och utmattad, men det är ju inte alltid som vädret lockar till att vara ute timme efter timme. Regn och många minusgrader är ju två detaljer som jag med handen på hjärtat kanske inte älskar mest av allt i världen. Därför håller jag på att inreda mitt spinningrum just nu för att kunna träna alla dagar i veckan oavsett väder. Och jag vet, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, men det ska kännas härligt att kasta sig ut också!

Självklart är det viktigt för mig att ha en riktigt bra spinningcykel men det är inte allt. Rummet behöver vara trivsamt för att också motivera mig till att pressa mig ännu ett steg. Hela tiden bli bättre och komma vidare i min egen personliga utveckling. Jag satsar på att sätta upp mängder med affischer som gör mig glad och riktigt pepp varje dag. Det bästa med affischer är att det finns så många att välja på och det är väldigt lätt att byta ut och uppdatera när man känner att det behövs.

Hur har du inrett ditt eget träningsrum? Finns det kanske några speciella tips och trix som du kan dela med dig av? Jag tänker att alla har upplevt bra och dåliga saker och på så sätt kan fortsätta att inspirera varandra. Trivs man riktigt bra i sitt träningsrum blir det förmodligen större möjlighet att det också används. Avslappnade men fortfarande motiverande är en svår balansgång att hitta. Plötsligt känns det inte lika tråkigt de dagar som regnet verkligen öser ner när jag vet att jag kan träna som jag vill inomhus istället. De bästa dagarna är dock när vinden smeker min kind på en cykeltur.