Visa upp mitt intresse

Jag tycker om att visa upp mitt intresse eftersom att det är en så stor och viktig del av mig själv. Cykling är något som verkligen definierar mig som person och därför är det ju något jag mer än gärna visar upp på ett eller annat sätt. Att köpa affischer och sätta upp på väggarna har blivit ett enkelt men roligt sätt för mig att på ett naturligt sätt kunna prata och berätta om olika minnen och resor som jag har gjort relaterade till cyklingen. Det kan vara platser jag besökt, härliga ordspråk eller bilder.

Fördelen med en affisch enligt mig är att den är snygg och sätta upp som den är på väggen liksom att den går att rama in och då kan upplevas som en tavla. För mig är det då naturligt att komma in och prata om orter jag upplevt till cykel, galna minnen som jag skrattar gott åt eller helt enkelt bara få en möjlighet och berätta om varför jag älskar att cykla. Försöka förklara tjusningen med det hela utifrån ett personligt perspektiv som inte är lätt att förstå för alla.

Affischer fungerar i alla rum vilket är en av de mest fascinerande egenskaper enligt mig. I garaget där jag skriver är det en typ av bild som fungerar och i köket fungerar en annan. Oavsett rum, tillfälle och intresse går det att hitta något för alla människor – och det älskar jag! Låt alla människor vara den person de är och syssla med vilket intresse de vill. Så länge man brinner för det man gör och mår bra av det anser jag att det är toppen. Det gäller att respektera och kunna lyssna på andra, även om jag kanske inte kan förstå tjusningen med dans eller tennis. Men passionen människor har för sitt intresse, den älskar jag!