Konsten att varva ner

Träning i all ära, men det är också viktigt att kunna ta ett djupt andetag och varva ner ordentligt. Ibland har jag vilodagar för att ge kroppen en chans att återhämta sig men vill ändå stimulera hjärnan lite. Det är då jag vänder mig till mitt älskade Playstation. Här får jag fly verkligheten en stund och försvinna in i en spännande fantasivärld. Vad jag spelar varierar väldigt mycket. Ett tag var jag inne i Minecraft där jag byggde upp helt fantastiska världar av dessa klossar. Dålig grafik men ändå lockande och spännande på ett sätt jag knappt kan förklara för andra.

Nu senaste tiden har det släppts en del klassiker som fanns på nintendo, som Aladdin och Lejonkungen. Jag köpte spelen och minns med glädje tillbaka på tiden då jag spelade det på riktigt. Fast vet ni vad? Hur svår är inte spelen då! Antingen har jag blivit otroligt mycket sämre på att spela eller så har jag bara förträngt att det inte var så lätt som mitt minne tänkte sig först. Jag tänker inte ens avslöja hur många gånger jag dock på första banan i båda spelen. Det är nästan pinsamt, men skam den som ger sig.

Vissa anser att tv-spel inte är för vuxna människor, att det inte passar sig. Om du tycker som mig, att det är roligt, kör säger jag! För mig innebär det ett lätt sätt att slappna av, tänka på annat för en stund och bara vara i stunden. Jag utmanar mig själv, får bra reflexer men framförallt har roligt. Allt handlar om att hitta en bra balans som med allt annat, enligt min åsikt. Jag tycker det är riktigt roligt och står för det. Alla behöver nog hitta sitt sätt för att varva ner och slappna av helt enkelt. Vilket är ditt sätt?